İçeriğe geç

Açık Bilet Nedir Obilet

Obilet açık bilet nasıl kullanılır?

👉BİLETİMİ VER👈 Kayıt işlemini tamamladıktan sonra, SMS ve e-posta yoluyla açık bir bilet için bir kupon kodu alacaksınız. Bu kupon kodunu tekrar bilet satın almak için kullanabilirsiniz. Kupon kodu 12 ay geçerlidir.

Açık bilet ne demek?

Açık bilet sayesinde biletinizi iptal etmenize gerek kalmadan ileri bir tarihe taşıyabilirsiniz. Genellikle havayollarının belirlediği bir süre boyunca geçerli olan açık biletler, seyahatinizi planlarken büyük kolaylık sağlar. Açık biletler genellikle bir yıl içinde kullanılabilir.

O biletten açığa alınan bilet nasıl iptal edilir?

Uçuşunuzu ve koltuğunuzu web sitemiz veya çağrı merkezimiz üzerinden seçip ödeme kısmına değişiklik kodunu girerek yeni biletinizi satın alabilirsiniz. Açık tarihli biletin geçerlilik süresi 6 aydır. Açılan biletler iptal edilemez.

Açığa alınan bilet iade edilir mi?

Açık biletin geçerlilik süresi sona ererse ve bilet satın almak için tamamen veya kısmen kullanılırsa, açık biletin tüm fiyatı artık geçerli olmayacak ve kalan ücret hiçbir şekilde iade edilmeyecektir. Açık biletler ve açık biletle satın alınan biletler değişim veya iade için uygun değildir.

Açığa alınan bilet nasıl kullanılır?

Açılan biletin kullanımı Açılan bileti bir yıl içerisinde kullanabilirsiniz. Açtığınız biletin PNR numarasını kullanarak kolayca yeni bilet alabilirsiniz.

Otobüsü kaçırınca bilet yanar mı?

Herhangi bir nedenle kalkış saatini kaçıran yangına dayanıklı biletli yolcuların, kaçırılan otobüsün kalkış saatinden itibaren 2 saat içinde yeni bilet başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Yangına dayanıklı biletler 2 saatten uzun süren başvurularda geçerli değildir.

Açık bilet kaç ay geçerli?

Bilet açığa çevrildiğinde bir yıl içinde kullanılması gerekir. Kredi kartıyla satın alınan biletler de açık tarihli bilete çevrilebilir. Bilet rezervasyonu sırasında fiyat farkı varsa eklenir. Açık biletler başka bir kişiye devredilemez veya bilet üzerindeki isim değiştirilemez.

Otobüs bileti açığa alma kaç saat önce?

Bilet iptali ve askıya alınması kurallarıOtobüs şirketleriİptal süresiEngelleme süresiA L S A0 saat0 saatA One Holidays24 saat24 saatA One Tourist Agency24 saat24 saatA One Travel Agency24 saat24 saat158 satır daha

Bilet iptal edince para geri gelir mi?

Biletin iptali mümkün olsa bile, paranızın tamamını geri alamayabilirsiniz. Genellikle havayolları iptal için bir yönetim ücreti alır ve kalan tutarı iade eder.

1 saat kala otobüs bileti iptal edilir mi?

Online işlemlerde, otobüs hareket saatinden 6 (altı) saatten az bir süre önce iptal, iade ve erteleme yapılamaz. Seferden sonra iptal, iade ve erteleme yapılamaz.

Obilet güvenilir mi?

Obilet güvenilir mi? Obilet üzerinden biletinizi güvenle alabilirsiniz. Web sitemizden yaptığınız tüm alışverişler SSL sertifikası ile güvence altına alınmıştır. Ayrıca otobüs bileti satın alırken ödeme adımında 3D Secure güvenlik protokolü mevcuttur.

Obilet koşulsuz iptal nedir?

Koşulsuz iptal sigortası ile satın aldığınız biletinizi son dakikaya kadar hiçbir sebep göstermeden iptal edebilir ve bilet ücretinin tamamını geri alabilirsiniz. Koşulsuz iptal sigortası sadece otobüs bileti satın alırken talep edilmesi halinde satın alınabilir.

Obilet para iadesi nasıl yapılır?

Seyahat edememenizin nedeni şirket veya bir Obilet’ten kaynaklanıyorsa, talebiniz iletildikten sonra gerekli incelemeler yapılacak ve ücretiniz iade edilecektir. İadenizi talep etmek için aşağıdaki “Çevrimiçi Asistan” veya “Talep Gönder” düğmesini kullanarak bizimle iletişime geçmeli ve talebinizi ayrıntılı olarak, nedenini belirterek iletmelisiniz.

Bilet iptalinde ne kadar kesinti olur?

Online iptaller hariç, çağrı merkezi aracılığıyla yapılan iadelerde; havayolunun kurallarına göre iç hat biletleri için 100 TL, dış hat biletleri için 600 TL işlem ücreti ve varsa iptal ve iade ücreti tahsil edilecektir.

Bileti açığa almak ne demek thy?

Açıklama hakkı kapsamında; mevcut biletin ilk uçuştan önce iptal edilmesi gerekmektedir. Açık bilet amacıyla iptaller, Türk Hava Yolları çağrı merkezi, satış ofisleri veya biletin satın alındığı acenteler aracılığıyla yapılabilir.

Online otobüs bileti aldıktan sonra ne yapılır?

Biletinizi yazdırmanıza gerek yok. Biletinizi satın aldıktan sonra, bilet bilgileriniz size e-posta ve SMS yoluyla gönderilecektir. Biletinizi yazdırmanıza gerek kalmadan sadece kimliğinizi göstererek kolayca seyahat edebilirsiniz.

Obilet kampanya nasıl kullanılır?

🎁 Promosyon/İndirim Kuponu Kullanımı 🎁 Mobil uygulamamızı indirin. Uygulama üzerinden giriş yapın ve “Kupon Kodu” alanındaki ödeme sayfasına gidin ve “Ekle” butonuna tıklayın. Diğer bilgileri doldurun ve biletinizi satın alın. Alabilirsiniz.

Otobüs bileti açığa alma kaç saat önce?

Bilet iptali ve askıya alınması kurallarıOtobüs şirketleriİptal süresiEngelleme süresiA L S A0 saat0 saatA One Holidays24 saat24 saatA One Tourist Agency24 saat24 saatA One Travel Agency24 saat24 saat158 satır daha

O biletten bilet ayırtma nasıl yapılır?

Online rezervasyon mümkün değildir. Üzerinden satın alınan otobüs biletleri için, kalkıştan 24 saat öncesine kadar biletinizi iptal edebilirsiniz.

Tavsiyeli Bağlantılar: Kelalaka Ne Demek Tdk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Mature Escort