İçeriğe geç

Arama Bekletme Açınca Ne Olur

Telefonla konuşurken başkası aradığında nasıl görebilirim?

Hizmetler. Çağrı bekletmeyi nasıl etkinleştiririm? *43# tuşlayıp Ara tuşuna basarak çağrı bekletmeyi etkinleştirebilirsiniz. Çağrı bekletmeyi devre dışı bırakmak için sadece #43# tuşlayıp Ara tuşuna basın.

Telefonda arama bekletme ne işe yarar?

Android cihazlardaki çağrı bekletme özelliği de oldukça basittir. Bir çağrı sırasında bir çağrı geldiğinde, “Çağrıyı Beklet” veya “Çağrıyı Reddet” seçeneklerini göreceksiniz. “Çağrıyı Beklet” seçeneğine dokunduğunuzda mevcut çağrı beklemeye alınır ve yeni çağrı yanıtlanır.

Arama bekletme açma ücretli mi?

Çağrı bekletme servisini kullanmak tüm Turkcell kullanıcıları için ücretsizdir. Çağrı bekletme, abonelik gerektirmediği için iptal edilebilir bir servis değildir. Çağrı bekletme servisini kullandığınızda, meşgul olduğunuz sırada sizi arayan numaralar meşgul olduğunuzu bildiren bir anons duyar.

Kim arıyor meşgulken arayanı görme?

KIMARIYOR yazıp 2200’e gönderebilirsiniz. Servisinizi aktifleştirdikten sonra meşgul olduğunuz sırada bir çağrı aldığınızda cep telefonunuza KimCall mesajları gelecektir.

*#43 nedir?

Öncelikle müşteri hizmetlerimizi arayarak servis özelliğini aktifleştirmeniz gerekmektedir. Daha sonra cihaz menüsünden veya cihaz ekranından *43# tuşlayarak çağrı bekletme servisini aktifleştirebilirsiniz.

Biri beni aradığında nasıl görebilirim?

Tonu aldığınızda, arayan kişiyi beklemeye alabilir ve diğer kişinin aramasını cevaplayabilirsiniz. Tüm akıllı telefonlarda arama bekletmeyi etkinleştirmek için, arama ekranına *43# girmeniz ve arama yapmanız yeterlidir.

Arama bekletmeyi açınca ne oluyor?

Çağrı bekletme ne işe yarar? Bu özellik, telefonunuz meşgul olduğunda ve bir tonla bilgilendirildiğinizde arayanın “Aradığınız kişi başka biriyle görüşüyor. Lütfen hattı terk etmeyin” mesajını duymasını sağlar.

Arama bekletme kapalıysa ne olur?

Çağrı bekletme özelliği devre dışı bırakılmışsa ve telefon görüşmesi sırasında bir çağrı gelirse, karşı taraf doğrudan sesli mesaja yönlendirilir. Turkcell, Türk Telekom, Vodafone – hangi operatörden hizmet alıyor olursanız olun, konuşurken (görüşme sırasında) gelen çağrıyı görmek istiyorsanız, “Çağrı bekletme” seçeneğini aktif hale getirmelisiniz.

Arama bekletme neden aktif olmuyor?

İlk adım telefonunuzun ayarlarını kontrol etmektir. Çağrı bekletmenin etkinleştirildiğinden emin olun. Bu genellikle Ayarlar menüsünde Çağrı veya Telefon seçenekleri altında bulunur. Bu özellik devre dışıysa, etkinleştirin ve sorunun çözülüp çözülmediğine bakın.

Telefonla konuşurken gelen aramayı neden göremiyorum?

Ayarlamaları kontrol edin. Bazı telefonlar bir arama sırasında gelen aramayı otomatik olarak reddedebilir veya sessize alabilir, bu nedenle önce telefon ayarlarını kontrol etmeniz gerekir. Ayarlar bölümündeki Arama seçeneğine gidin ve Arama Bekletme ayarının etkinleştirildiğinden emin olun.

Aradığınız kişi şu anda meşgul ayarı nasıl yapılır?

Telefondasınız. Şu anda biri sizi arıyor. Arayanın meşgulken aramasını istiyorsanız yapmanız gereken çok basit şeyler var. #43# tuşuna bastıktan sonra arama tuşuna basın.

Türk Telekom çağrı bekletme ne demek?

Görüşme sırasında karşınızdaki kişiden bilgi almak istiyorsanız; aradığınız ikinci kişiyi beklemeye alıp, görüştüğünüz ilk kişiye geri dönmek istiyorsanız, özel çevir sesini duymak için kapatma tuşuna kısa süreli basın ve 0’a basın.

Arama bekletme ne demek?

Birisiyle konuşurken başkasının arayıp aramadığını görmenizi sağlayan bu özellik hem Android hem de iPhone için geçerlidir. Bu yöntem tüm operatörlerde ve telefonlarda kolayca uygulanabilir.

Mesgulken kimin aradigini görme telekom?

Aşağıdaki yöntemleri kullanarak Know Caller servisini aktif edebilirsiniz. ArayanıBil servisine aylık abonelik yapmak için ARAYANIBIL yazıp 7073’e SMS gönderebilirsiniz.

Telefon kapalıyken kim aramış nasıl öğrenilir?

KIM’e SMS gönderip 2200’e göndererek, sizi kimin ne sıklıkla aradığını belirten ‘Kim Aradı’ SMS mesajları alabilirsiniz. Kim Aradı servisiyle, telefonunuz kapalı veya ulaşılamıyor olduğunda, sizi kimin, ne sıklıkla ve ne zaman aradığı bilgisi cep telefonunuza SMS yoluyla gönderilir.

Telefonla konuşurken gelen aramayı göremiyorum neden?

Ayarlamaları kontrol edin. Bazı telefonlar bir arama sırasında gelen aramayı otomatik olarak reddedebilir veya sessize alabilir, bu nedenle önce telefon ayarlarını kontrol etmeniz gerekir. Ayarlar bölümündeki Arama seçeneğine gidin ve Arama Bekletme ayarının etkinleştirildiğinden emin olun.

Meşgulken kimin aradığını görme Türk Telekom?

ArayanıBil servisine aylık abonelik yapmak için ARAYANIBIL yazıp 7073’e SMS gönderebilirsiniz. Türk Telekom Online İşlem Merkezi ve Türk Telekom uygulaması üzerinden CallerBil aktivasyon işlemlerinizi 7/24 hızlı ve ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamayı indirmek için tıklayın.

Aradığınız kişi şu anda meşgul ayarı nasıl yapılır?

Telefondasınız. Şu anda biri sizi arıyor. Arayanın meşgulken aramasını istiyorsanız yapmanız gereken çok basit şeyler var. #43# tuşuna bastıktan sonra arama tuşuna basın.

Telefon çalarken kimin aradığı gözükmüyor?

Telefonunuzdaki Contacts uygulamasına gidin. Sağ üst veya soldaki üç noktaya tıklayarak Settings’e dokunun (bu aynı zamanda Settings simgesi de olabilir). Açılan sayfada More settings’e tıklayın. Burada bir çağrı bekletme özelliği var, etkinleştirin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Mature Escort